Har så mye å glede meg til (Pyl)

Har så mye å glede meg til

Jeg vet ikke hvorfor, men fikk veldig lyst til å skrive. Noen ganger har jeg disse "bare må gjøre det" moments... Vanskelig å beskrive, så håper jeg ikke er alene om å ha de haha! Jeg er så glad akkurat nå! For det er så mye jeg ser fram til. Jeg har liksom ventet så utrolig lenge på å ha noe å se fram til. Å endelig, sier jeg bare! 

Først av alt... Tyrkia. Man kan liksom ikke la være glede seg til å dra ett sted der det er varmt, når du sitter her i Norge å fryser. Og også det med varme, vår og sommer. Det gleder jeg meg til! Har sett i det siste at jeg har forandret meg så enormt mye bare siden i fjor. Det med klær og stil har blitt mye mer viktig for meg faktisk. Jeg digger å lete på nettet over ting jeg bare må ha. Det er liksom da jeg finner fram til den stilen jeg egentlig liker, og den stilen som er meg. Og jeg tror denne våren/sommeren kan hjelpe meg med å vise hvem jeg er. Uansett... Dette føler jeg blir et veldig langt innlegg. Skriver egentlig ikke så lange innlegg til vanlig, øh. Men har sikkert noe med at jeg føler meg helt i 100 akkurat nå! Er så over happy!

Også nå i mars, den 30 har jeg og kjæresten min Morten vært sammen i 2 år! Nesten rart å tenke på. Føles ut som det har gått så fort, men også så sakte.. Det ga ikke mening. Jeg er så utrolig glad i gutten min! Og jeg bare ser fram til å ha masse fine opplevelser sammen med han fremover!

Åjah! Glemte nesten... Ei venninne av meg (Ann Cathrine) sendte meg melding for noen dager siden, å lurte på om jeg hadde lyst å bli med henne på konsert i Oslo. Paramore Konsert... Paramore liksom! Bare tanken på at hun og jeg kunne ha dratt dit i sommer sammen å sett på en av våre favoritt band hadde vært så utrooolig kult! Bare å få den opplevelsen. Åh! Ja takk! Jeg skal serriøst prøve å komme meg dit sammen med henne i juni, det hadde vært helt perfekt!

Oi da... Heh, lengre innlegg enn jeg hadde tenkt. Men ja. Skylder på at jeg er så glad!

Snakkes i morgen eller noe!

Ha en fin lørdagskveld alle lesere!

 

- Har du noe å glede deg til?


  3 kommentarer i "Har så mye å glede meg til"

Postet av: guttn din <3
så utrolig gla i dæ jenta mi <3
16.03.2013, 22:14
Postet av: FlyingPig
vil også gå på paramore konsert!! c:
16.03.2013, 22:20
URL: http://flyingpig.blogg.no
Postet av: Ann
Håper virkelig vi kan dra! :'D Hadde vært så bra c:
17.03.2013, 12:37
URL: http://nocturnalbeauty.blogg.no

Skriv en kommentar

hits