Pyl - This is where I tell my stories

It's only natureSee The World DifferentlyVintageLost In Space

"Drain"
"Light years away"
"Invation"

A Secret City

 

 


Walking AloneWands Of Elements
Disse bildene ble brukt på utstilling til UKM 08.02.2014.
"Wands Of Elements"
Bildene er redigert av meg. Ann og jeg har tatt bildene av hverandre. Dette var et skikkelig interesant og gøy prosjenkt!


Dream A Little Dream Of Me


Way HomePlay me.

 
Et katte liv

Luna har sine dager der hun er i full fart. Men et katte liv innebærer også mye vask og mange timer søvn!FadingTok noen bilder i dag. Bleke og svake farger er også en kul effekt på bilder.
De blir så mye kaldere men samtidig utrolig vakre!En ny startDet har gått ei stund siden sist jeg blogga. Men jeg har tenkt på at jeg rett og slett vil gjøre denne bloggen om til en fotoblogg.
Jeg har foto som en stor hobby, og vil utrykke mine bilder på denne siden. Så det vil si at det blir ikke så mye skriving eller blogging om mitt dagelige liv. Ann og jeg har startet en blogg sammen, så der vil jeg poste mer om alt og ingenting. Men denne bloggen, forblir litt mer enkel og simpel framover.

Klikk HER hvis du vil se på Ann og min sin blogg.

 


Jeg har også skiftet design på bloggen. Mye lysere og enklere, tror jeg vil ha det slik ei god stund! Men jeg vil gjerne høre dine meninger om design og min idee!

 Cosy Saturday

Sist helg så var jeg til besteveninna mi Ann! Jeg glemte å legge ut bilder fra den lørdagskvelden. Uansett så hadde jeg ikke impotert bildene før i går. 
Lørdagen så hadde Ann og jeg et skikkelig sukkerbombe måltid. Oreo-chocolate drink, med krem på toppen. Nam! Også smeltet vi sjokolade og lot det stivne i muffinsformer. Etter det fylte vi de med sjokolade-mossue og krem på toppen. For å si det sånn. Ja, det var alt for mye haha. Men utrolig godt!Etter en sukkerfull kveld dro vi ut for å lage snølykt! Og selvsagt springe av oss litt for mye energi.

 

Har du hatt en fin helg?

21.November.2013


Mange dager har gått siden jeg blogget. Men har mye å tenke på for tiden. Jeg vil prøve å legge ut en del bilder jeg tar. Etter som mye av det jeg elsker å gjøre er å fotografere!

Sist torsdag (21.november) hadde vi i Kulturpatruljen en liten konsert på en halv time. Det var en spesiell opplevelse for min del, etter som at vi skulle spille i en diger arbeidshall. Det ble skikkelig tøfft, og er veldig fornøyd med det vi gjorde! 
Så nå får dere se noen bilder fra den dagen. Mye tull, men samtidig er vi dønn særiøse når det kommer til oppdragene vi tar på oss.

  


Nytt familie medlem

~ Si hei til Luna ~

Luna kom til oss den 4. September ~ Hun er helt utrolig, og ikke minst skikkelig kosete. Vel, for det meste er hun nok litt hyper/rampete haha. Men hun er den skjønneste! 
(Makeover) DIY - Lysestake

Startet med en helt vanlig glass lysestake som hadde vært bortgjemt ganske lenge. Følte meg litt kreativ å ville gi den et nytt liv!

Første jeg tenkte for meg var å lage et slags middelalder-lignende design. Så jeg startet med brunt!

Jeg prøvde først med pensel, men fant fort ut at jeg trengte noe annet som får malingen til å dekke glasset mye mer!

Jeg bruker Acrylic maling.

Sånn ble den etter jeg dekket den med brunt.

Gult er kult.. (uklart bilde..høgh)

Malte midt-partiet gult for å få en slags gull effekt. Meeen, ble ikke noe fornøyd...

Men så bestemte jeg meg for å la malingen stå en stund, å heller tenke på formen til lysestaken. Valgte meg noen middels perler og noen mindre.

For dette anbefales limpistol!

Toppen finn fire små perler påsatt...

Også satte jeg middels og små perler annenhver gang på midt-partiet.

Men så kom jeg til malingen... Og jeg ombestemte meg helt! Hvitt!

Helt hvitt! Og jeg fant ut at hvis jeg bare "tappet" svampen mot glasset ble den dekket mye bedre!

En pensel var mye lettere å komme til under her.

Malte bare kjappt inne i den, for innsiden er jo ikke så viktig at den ser pen ut.

Så bestemte jeg meg for et tema til lysestaken. Tenkte den måtte ha noe mer ved seg, etter som den var bare helt hvit. Litt sort..

Litt rosa!

Tadda! Japansk inspirert tema for denne lysestaken!

Den så kjempe kul ut med lys inni. For jeg tror det brune-laget under delte seg litt. Det ser nesten sånn ut iallefall. Og ble veldig fornøyd med resultatet!
Håper dette var en litt gøy ting å se på, og at du kanskje finner lyst til å gi nytt liv til gamle og bortgjemte ting!
Hold the line

Ah yess! Nå har jeg sett Toto live, og jeg må si at jeg hadde forventinger til konserten. Men de blåste forventingene mine av banen, for den konserten var en skikkelig hærlig opplevelse!

Jeg har egentlig ikke noe mer jeg skulle ha sakt, for det sier egentlig det meste om hva jeg synes om konserten haha. Hvis dere vil se bilder å sånn anbefaler jeg dere til å trykke >>HER<<

Da får du se bildene i større format og også en liten filmsnutt av siste sangen!


Jeg er en alv


Kjeda meg litt her i dag, så redigerte meg selv om til en alv. Si jeg er barnselig, men jeg synes alver er en av det mest mystiske og fineste overnatulige vesnene på jord!

Akkurat nå driver jeg å pakker ned saker og ting til en liten tur vi i Kulturpatruljen skal ha. Vi skal bo i telt/lavvo fra mandag til torsdag! Så må pakke med meg masse varme klær. Tror det kommer til å bli en kjempe koselig avsluttning for oss. Men hærregud, det kommer til å bli 10 ganger så fælt å si hade til de flotte menneskene! Eneste jeg er nervøs for, er mygg og det at jeg fryser veldig mye. Men la oss håpe det går bra! Så vi snakkes om fredagen sikkert.

Ha en fin Sankthansaften alle sammen!

You make my days even better!

Hei, hallo alle sammen!

Har hatt en super kort, men utrolig gøy dag på jobben. Vi i Kulturpatruljen hadde konsert for over 200 elever. Må si jeg holdt på å dø av varme oppå den scenen. Men, som det var verdt det! Slenger ut noen bilder til dere jeg! Føler jeg begynner å grue meg litt til dette er over. Men vi har fortsatt masse å oppleve!

Klikk >>her<< for å se bildene i større format! Også flere bilder der.

Har ikke noe opptak enda, men jeg tror det kommer ut på youtube en gang. Når de har fått overført det fra kameraet sikkert! Så jeg skal legge det ut hvis det skjer.

Åja!

Kan dere gjøre meg og gjegen en liten tjeneste? Du skjønner, vi i Kulturpatruljen er med på bandwagon. Og det hadde vi satt stor pris på hvis du hadde stemt på en av de låtene vi har lagt ut! Begge låtene har noen i Kulturpatruljen skrevet og komponert. 

Nedenfor her kan du lytte på de!

Klikk >>her<< for å stemme! 


Takk!

Konsert

Hadde ikke noe særlig kreativ overskrift, ok?

I dag hadde vi i Kulturpatruljen konsert nok en gang! Og må si det er skikkelig gøy å være ferdig med konserter når det går så bra. Enda ikke publikum er så veldig "med" da... Litt slitne elever som sitter på gulvet framfor oss og glaner. Men må si at jeg gleder meg til i morgen! Da kommer det over 200 elever som skal se på oss. Da skal de ikke sitte på gulvet, for det er det heller ikke plass til der haha. Så får håpe vår siste konsert, eller nest siste kommer til å bli super awesome!

 Amund, Hallgrim, Fredrik (bak) Erlend og Michael - spiller og synger Hero Of War av Rise Against!

 

~Dagens inspirasjon~

 Snakk om å oppdatere bloggen..

Siste innlegget mitt er fra påskeferien liksom. Haha! Jeg må bare beklage at jeg ikke har skrevet eller postet ut noe som helst på en lang stund. Men, sånn er det bare. Gjort er gjort og jeg har egentlig hatt godt av en pause fra det tror jeg. For å faktisk ha noe å blogge om!
Nå er endelig sommeren her som jeg har lengtet så indelig etter lenge. Startet sommeren litt tidlig jeg da, som dro til Tyrkia fra 23-30 Mai. Lengter etter det allerede.. Men er ikke så rart når du kommer hjem til kalde Norge og det regner.


Elsker fint påskevær!

Ha fortsatt en

 

 


Pakke i postenI dag kom endelig skoene som ble bestillt fra ebay! Jeg var ganske usikker på om de passet meg, for de var i str 40. Vanligvis bruker jeg 41 i sko. Men de passet helt perfekt! Og de ser så mye bedre ut i virkeligheten enn på nettet, så jeg er super happy! Disse kommer til å bli brukt kjempe mye fremover, de er jo helt perfekt når våren kommer. I påsken vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Men tror det blir en rolig ferie og mye godteri spising.


 

Hva skal du i påsken?A tiny makeover

Aner ikke hvorfor jeg gjorde dette en gang.. Hadde bare lyst til å være litt kreativ. Prøvde å finne noe jeg kunne få solbrillene mine til å få et litt annet utrykk. Fant ikke noe annet enn sånne små steiner, som man egentlig skal bruke på neglene. Men de passet jo egentlig ganske bra der de sitter!
Feel it in the air

For en herlig lørdag! Sola skinner, det er godt og varmt i sola. Er ikke rart jeg kommer i vår stemning av å se snøen smelte litt fra taket. Fuglene kvitrer som bare det utenfor huset. I går var jeg hos Ann Cathrine en liten tur. Det var så utrolig godt å se henne igjen, det er så lenge siden sist jeg var med henne. Og i påsken blir det nok mer morro sammen med henne! -happyface- 

Skal arbeide både mandag og tirsdag, men etter det blir det påske på meg også! Gleder meg som en unge til mandagen egentlig. Blir ikke akkurat en jobb dag, men mer en mini påsketur sammen med de andre på jobben! Vi skal ta med oss grillmat, akebrett og det var også snakk om at vi skulle ha med gitarer. Bare vi får fint vær med oss, så tror jeg på at det blir en kjempe koslig tur!
Har du noen planer denne helgen?

Søndagstur

Jeg dro en tur ut i dag, siden det var så fint vær. Jeg føler meg egentlig veldig herlig som bor her, for du kan liksom bare ta på deg skiene og gå i løypa 20 meter unna. Jeg liker å dra ut. Alene, eller med andre. Det er en så god frihet for hodet ditt, å bare sitte ute i naturen å koble bort fra alt stresset. Det var derfor jeg dro alene i dag. Men så kom mamma og pappa seg ut omsider også, så da dro jeg med de en liten tur. 

Jeg tok bare noen bilder for morro skyld. Fint å gå i naturen å fotografere også! Du vet aldri hva du ser eller finner.

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og kose meg. Så blir det jobb i morgen whio! Gleder meg!-Hva har du gjort i dag?

Har så mye å glede meg til

Jeg vet ikke hvorfor, men fikk veldig lyst til å skrive. Noen ganger har jeg disse "bare må gjøre det" moments... Vanskelig å beskrive, så håper jeg ikke er alene om å ha de haha! Jeg er så glad akkurat nå! For det er så mye jeg ser fram til. Jeg har liksom ventet så utrolig lenge på å ha noe å se fram til. Å endelig, sier jeg bare! 

Først av alt... Tyrkia. Man kan liksom ikke la være glede seg til å dra ett sted der det er varmt, når du sitter her i Norge å fryser. Og også det med varme, vår og sommer. Det gleder jeg meg til! Har sett i det siste at jeg har forandret meg så enormt mye bare siden i fjor. Det med klær og stil har blitt mye mer viktig for meg faktisk. Jeg digger å lete på nettet over ting jeg bare må ha. Det er liksom da jeg finner fram til den stilen jeg egentlig liker, og den stilen som er meg. Og jeg tror denne våren/sommeren kan hjelpe meg med å vise hvem jeg er. Uansett... Dette føler jeg blir et veldig langt innlegg. Skriver egentlig ikke så lange innlegg til vanlig, øh. Men har sikkert noe med at jeg føler meg helt i 100 akkurat nå! Er så over happy!

Også nå i mars, den 30 har jeg og kjæresten min Morten vært sammen i 2 år! Nesten rart å tenke på. Føles ut som det har gått så fort, men også så sakte.. Det ga ikke mening. Jeg er så utrolig glad i gutten min! Og jeg bare ser fram til å ha masse fine opplevelser sammen med han fremover!

Åjah! Glemte nesten... Ei venninne av meg (Ann Cathrine) sendte meg melding for noen dager siden, å lurte på om jeg hadde lyst å bli med henne på konsert i Oslo. Paramore Konsert... Paramore liksom! Bare tanken på at hun og jeg kunne ha dratt dit i sommer sammen å sett på en av våre favoritt band hadde vært så utrooolig kult! Bare å få den opplevelsen. Åh! Ja takk! Jeg skal serriøst prøve å komme meg dit sammen med henne i juni, det hadde vært helt perfekt!

Oi da... Heh, lengre innlegg enn jeg hadde tenkt. Men ja. Skylder på at jeg er så glad!

Snakkes i morgen eller noe!

Ha en fin lørdagskveld alle lesere!

 

- Har du noe å glede deg til?

Tyrkia i Mai!


Yess! Endelig har jeg fått noe å glede meg til... Yepp, skal til Tyrkia (Mahmutlar) i Mai! -happyface- 

Var der i fjor også på 17.mai sammen med familien, tante og onkel. I år så drar vi nedover igjen, men ikke på selveste 17.mai da, blir 23.mai i år. 1 uke... Har så lyst å være der lenger haha! Men, så lenge jeg bare drar dit så er det greit for meg! Bare tanken på den varmen og sola som er rett over hodet på deg, får meg til å bare ville reise dit! Skal prøve å ta enda flere bilder i år, så dere får se! 

Jeg la ut noen fra i fjor også, men glemte helt å legge ut alle... Det ble liksom bare fra den første dagen.

Nå synes jeg dagene kan gå kjempe fort fram mot 23.mai! Mehhe.

~

(Noen bilder fra i fjor. Lekte meg litt med effekter) 


°Har du noe å glede deg til?°


Studs for detail

 

Etter som jeg var hjemme fra jobb i dag, så hadde jeg egentlig ikke så mye å gjøre. Jeg har øvd på noen sanger som vi skal framføre i morgen, og de sitter ganske godt! Er kun en sang jeg sliter med å kunne teksten utenatt på... Men, det ordner seg sikkert etter noen  par gjennomkjøringer.

Så har jeg jo noen studs jeg kjøpte for ei stund siden. Og i dag brukte jeg nesten opp alle.. Uh, husker ikke hvor mange det var i pakken jeg men, nå er det vertfall ikke mange igjen hehe.Hva synes du om studs?
I'm on top of the world

Plukket ut denne sangen, fordi den får meg alltid til å smile  Har forresten fått meg en jobb på kulturpatruljen! Mange vil nok ikke vite hva det går ut på, så skal forklare kort. Jeg hadde egentlig tenkt å søke på en helt "normal" jobb, som butikk osv... Men, NAV ga meg tips om denne gjengen som drev med sang, drama, musikk og kunst som en jobb! Og for meg som liker å synge og være kreativ var jo det midt i blinken! Ja, for å si det sånn så er det her det beste som har skjedd meg på veldig lenge! 

Nok om det... Skulle egentlig vise dere noen bilder jeg tok ute i dag sammen med pappa. Var så veldig fint vær ute, og prøvde ut ei helt annen linse til kameraet mitt.

 

 

God helg!
hits