Pyl - This is where I tell my stories

Elsker fint påskevær!

Ha fortsatt en

 

 


Pakke i postenI dag kom endelig skoene som ble bestillt fra ebay! Jeg var ganske usikker på om de passet meg, for de var i str 40. Vanligvis bruker jeg 41 i sko. Men de passet helt perfekt! Og de ser så mye bedre ut i virkeligheten enn på nettet, så jeg er super happy! Disse kommer til å bli brukt kjempe mye fremover, de er jo helt perfekt når våren kommer. I påsken vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Men tror det blir en rolig ferie og mye godteri spising.


 

Hva skal du i påsken?A tiny makeover

Aner ikke hvorfor jeg gjorde dette en gang.. Hadde bare lyst til å være litt kreativ. Prøvde å finne noe jeg kunne få solbrillene mine til å få et litt annet utrykk. Fant ikke noe annet enn sånne små steiner, som man egentlig skal bruke på neglene. Men de passet jo egentlig ganske bra der de sitter!
Feel it in the air

For en herlig lørdag! Sola skinner, det er godt og varmt i sola. Er ikke rart jeg kommer i vår stemning av å se snøen smelte litt fra taket. Fuglene kvitrer som bare det utenfor huset. I går var jeg hos Ann Cathrine en liten tur. Det var så utrolig godt å se henne igjen, det er så lenge siden sist jeg var med henne. Og i påsken blir det nok mer morro sammen med henne! -happyface- 

Skal arbeide både mandag og tirsdag, men etter det blir det påske på meg også! Gleder meg som en unge til mandagen egentlig. Blir ikke akkurat en jobb dag, men mer en mini påsketur sammen med de andre på jobben! Vi skal ta med oss grillmat, akebrett og det var også snakk om at vi skulle ha med gitarer. Bare vi får fint vær med oss, så tror jeg på at det blir en kjempe koslig tur!
Har du noen planer denne helgen?

Søndagstur

Jeg dro en tur ut i dag, siden det var så fint vær. Jeg føler meg egentlig veldig herlig som bor her, for du kan liksom bare ta på deg skiene og gå i løypa 20 meter unna. Jeg liker å dra ut. Alene, eller med andre. Det er en så god frihet for hodet ditt, å bare sitte ute i naturen å koble bort fra alt stresset. Det var derfor jeg dro alene i dag. Men så kom mamma og pappa seg ut omsider også, så da dro jeg med de en liten tur. 

Jeg tok bare noen bilder for morro skyld. Fint å gå i naturen å fotografere også! Du vet aldri hva du ser eller finner.

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og kose meg. Så blir det jobb i morgen whio! Gleder meg!-Hva har du gjort i dag?

Har så mye å glede meg til

Jeg vet ikke hvorfor, men fikk veldig lyst til å skrive. Noen ganger har jeg disse "bare må gjøre det" moments... Vanskelig å beskrive, så håper jeg ikke er alene om å ha de haha! Jeg er så glad akkurat nå! For det er så mye jeg ser fram til. Jeg har liksom ventet så utrolig lenge på å ha noe å se fram til. Å endelig, sier jeg bare! 

Først av alt... Tyrkia. Man kan liksom ikke la være glede seg til å dra ett sted der det er varmt, når du sitter her i Norge å fryser. Og også det med varme, vår og sommer. Det gleder jeg meg til! Har sett i det siste at jeg har forandret meg så enormt mye bare siden i fjor. Det med klær og stil har blitt mye mer viktig for meg faktisk. Jeg digger å lete på nettet over ting jeg bare må ha. Det er liksom da jeg finner fram til den stilen jeg egentlig liker, og den stilen som er meg. Og jeg tror denne våren/sommeren kan hjelpe meg med å vise hvem jeg er. Uansett... Dette føler jeg blir et veldig langt innlegg. Skriver egentlig ikke så lange innlegg til vanlig, øh. Men har sikkert noe med at jeg føler meg helt i 100 akkurat nå! Er så over happy!

Også nå i mars, den 30 har jeg og kjæresten min Morten vært sammen i 2 år! Nesten rart å tenke på. Føles ut som det har gått så fort, men også så sakte.. Det ga ikke mening. Jeg er så utrolig glad i gutten min! Og jeg bare ser fram til å ha masse fine opplevelser sammen med han fremover!

Åjah! Glemte nesten... Ei venninne av meg (Ann Cathrine) sendte meg melding for noen dager siden, å lurte på om jeg hadde lyst å bli med henne på konsert i Oslo. Paramore Konsert... Paramore liksom! Bare tanken på at hun og jeg kunne ha dratt dit i sommer sammen å sett på en av våre favoritt band hadde vært så utrooolig kult! Bare å få den opplevelsen. Åh! Ja takk! Jeg skal serriøst prøve å komme meg dit sammen med henne i juni, det hadde vært helt perfekt!

Oi da... Heh, lengre innlegg enn jeg hadde tenkt. Men ja. Skylder på at jeg er så glad!

Snakkes i morgen eller noe!

Ha en fin lørdagskveld alle lesere!

 

- Har du noe å glede deg til?

Tyrkia i Mai!


Yess! Endelig har jeg fått noe å glede meg til... Yepp, skal til Tyrkia (Mahmutlar) i Mai! -happyface- 

Var der i fjor også på 17.mai sammen med familien, tante og onkel. I år så drar vi nedover igjen, men ikke på selveste 17.mai da, blir 23.mai i år. 1 uke... Har så lyst å være der lenger haha! Men, så lenge jeg bare drar dit så er det greit for meg! Bare tanken på den varmen og sola som er rett over hodet på deg, får meg til å bare ville reise dit! Skal prøve å ta enda flere bilder i år, så dere får se! 

Jeg la ut noen fra i fjor også, men glemte helt å legge ut alle... Det ble liksom bare fra den første dagen.

Nå synes jeg dagene kan gå kjempe fort fram mot 23.mai! Mehhe.

~

(Noen bilder fra i fjor. Lekte meg litt med effekter) 


°Har du noe å glede deg til?°


Studs for detail

 

Etter som jeg var hjemme fra jobb i dag, så hadde jeg egentlig ikke så mye å gjøre. Jeg har øvd på noen sanger som vi skal framføre i morgen, og de sitter ganske godt! Er kun en sang jeg sliter med å kunne teksten utenatt på... Men, det ordner seg sikkert etter noen  par gjennomkjøringer.

Så har jeg jo noen studs jeg kjøpte for ei stund siden. Og i dag brukte jeg nesten opp alle.. Uh, husker ikke hvor mange det var i pakken jeg men, nå er det vertfall ikke mange igjen hehe.Hva synes du om studs?
I'm on top of the world

Plukket ut denne sangen, fordi den får meg alltid til å smile  Har forresten fått meg en jobb på kulturpatruljen! Mange vil nok ikke vite hva det går ut på, så skal forklare kort. Jeg hadde egentlig tenkt å søke på en helt "normal" jobb, som butikk osv... Men, NAV ga meg tips om denne gjengen som drev med sang, drama, musikk og kunst som en jobb! Og for meg som liker å synge og være kreativ var jo det midt i blinken! Ja, for å si det sånn så er det her det beste som har skjedd meg på veldig lenge! 

Nok om det... Skulle egentlig vise dere noen bilder jeg tok ute i dag sammen med pappa. Var så veldig fint vær ute, og prøvde ut ei helt annen linse til kameraet mitt.

 

 

God helg!
I miss you...


Don't know where you are... But I still hope you will come back home some day 
hits