Pyl - This is where I tell my stories

Jeg er en alv


Kjeda meg litt her i dag, så redigerte meg selv om til en alv. Si jeg er barnselig, men jeg synes alver er en av det mest mystiske og fineste overnatulige vesnene på jord!

Akkurat nå driver jeg å pakker ned saker og ting til en liten tur vi i Kulturpatruljen skal ha. Vi skal bo i telt/lavvo fra mandag til torsdag! Så må pakke med meg masse varme klær. Tror det kommer til å bli en kjempe koselig avsluttning for oss. Men hærregud, det kommer til å bli 10 ganger så fælt å si hade til de flotte menneskene! Eneste jeg er nervøs for, er mygg og det at jeg fryser veldig mye. Men la oss håpe det går bra! Så vi snakkes om fredagen sikkert.

Ha en fin Sankthansaften alle sammen!

You make my days even better!

Hei, hallo alle sammen!

Har hatt en super kort, men utrolig gøy dag på jobben. Vi i Kulturpatruljen hadde konsert for over 200 elever. Må si jeg holdt på å dø av varme oppå den scenen. Men, som det var verdt det! Slenger ut noen bilder til dere jeg! Føler jeg begynner å grue meg litt til dette er over. Men vi har fortsatt masse å oppleve!

Klikk >>her<< for å se bildene i større format! Også flere bilder der.

Har ikke noe opptak enda, men jeg tror det kommer ut på youtube en gang. Når de har fått overført det fra kameraet sikkert! Så jeg skal legge det ut hvis det skjer.

Åja!

Kan dere gjøre meg og gjegen en liten tjeneste? Du skjønner, vi i Kulturpatruljen er med på bandwagon. Og det hadde vi satt stor pris på hvis du hadde stemt på en av de låtene vi har lagt ut! Begge låtene har noen i Kulturpatruljen skrevet og komponert. 

Nedenfor her kan du lytte på de!

Klikk >>her<< for å stemme! 


Takk!

Konsert

Hadde ikke noe særlig kreativ overskrift, ok?

I dag hadde vi i Kulturpatruljen konsert nok en gang! Og må si det er skikkelig gøy å være ferdig med konserter når det går så bra. Enda ikke publikum er så veldig "med" da... Litt slitne elever som sitter på gulvet framfor oss og glaner. Men må si at jeg gleder meg til i morgen! Da kommer det over 200 elever som skal se på oss. Da skal de ikke sitte på gulvet, for det er det heller ikke plass til der haha. Så får håpe vår siste konsert, eller nest siste kommer til å bli super awesome!

 Amund, Hallgrim, Fredrik (bak) Erlend og Michael - spiller og synger Hero Of War av Rise Against!

 

~Dagens inspirasjon~

 Snakk om å oppdatere bloggen..

Siste innlegget mitt er fra påskeferien liksom. Haha! Jeg må bare beklage at jeg ikke har skrevet eller postet ut noe som helst på en lang stund. Men, sånn er det bare. Gjort er gjort og jeg har egentlig hatt godt av en pause fra det tror jeg. For å faktisk ha noe å blogge om!
Nå er endelig sommeren her som jeg har lengtet så indelig etter lenge. Startet sommeren litt tidlig jeg da, som dro til Tyrkia fra 23-30 Mai. Lengter etter det allerede.. Men er ikke så rart når du kommer hjem til kalde Norge og det regner.


hits