Pyl - This is where I tell my stories

Cosy Saturday

Sist helg så var jeg til besteveninna mi Ann! Jeg glemte å legge ut bilder fra den lørdagskvelden. Uansett så hadde jeg ikke impotert bildene før i går. 
Lørdagen så hadde Ann og jeg et skikkelig sukkerbombe måltid. Oreo-chocolate drink, med krem på toppen. Nam! Også smeltet vi sjokolade og lot det stivne i muffinsformer. Etter det fylte vi de med sjokolade-mossue og krem på toppen. For å si det sånn. Ja, det var alt for mye haha. Men utrolig godt!Etter en sukkerfull kveld dro vi ut for å lage snølykt! Og selvsagt springe av oss litt for mye energi.

 

Har du hatt en fin helg?

21.November.2013


Mange dager har gått siden jeg blogget. Men har mye å tenke på for tiden. Jeg vil prøve å legge ut en del bilder jeg tar. Etter som mye av det jeg elsker å gjøre er å fotografere!

Sist torsdag (21.november) hadde vi i Kulturpatruljen en liten konsert på en halv time. Det var en spesiell opplevelse for min del, etter som at vi skulle spille i en diger arbeidshall. Det ble skikkelig tøfft, og er veldig fornøyd med det vi gjorde! 
Så nå får dere se noen bilder fra den dagen. Mye tull, men samtidig er vi dønn særiøse når det kommer til oppdragene vi tar på oss.

  


hits